Praktische informatie bij poliklinische revalidatie 's-Hertogenbosch
Voor mensen die gaan starten met poliklinische revalidatie (voor volwassenen) bij Tolbrug in 's-Hertogenbosch, hebben we wat praktische informatie op een rijtje gezet.
Translate instructions
If you wish to view the page on your phone or tablet, then the steps below may not work. Please switch to a desktop computer to translate this website. For translating the text, please follow this instruction:
1. Select the text you want to translate.
2. Choose ‘Vertalen’.
3. Select the language you prefer.
4. You can read and/or listen to the translated text (by Google).
Beschikbaarheid en planning
Iedere week maakt de afdeling planning een rooster voor uw therapieën. U kunt maximaal 3 dagdelen aangeven waarop u niet beschikbaar bent voor behandeling. Op de eerste verdieping bij de polikliniek Revalidatiegeneeskunde is een planloket om uw wijzigingen in beschikbaarheid door te geven. U kunt ook het 'formulier voor (wijzigingen in) uw beschikbaarheid' invullen. Dit formulier ligt bij het planloket. We houden zoveel mogelijk rekening met de dagen en tijden waarop u kunt. Toch kan het soms voorkomen dat we daarvan moeten afwijken. We rekenen dan op uw begrip.
De planning maakt vervolgens een therapierooster. Dit krijgt u uiterlijk 1 week van tevoren toegestuurd. Een overzicht van afspraken met de revalidatiearts ontvangt u van het medisch secretariaat.
Parkeren
U kunt parkeren in de bezoekersparkeergarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis of parkeergarage Willemspoort Zuid. Parkeert u langer dan 1,5 uur? Dan kunt u bij de balie een kortingskaart krijgen. Als u een invalideparkeerkaart heeft, kunt u parkeren op een van de 9 invalideparkeerplaatsen vóór revalidatiecentrum Tolbrug. U kunt alleen met pin betalen.
Melden
Als u binnenkomt, meldt u zich dan altijd even bij de balie. Dan weten we dat u er bent.
Kluisjes
Tegenover de balie zijn kluisjes. Hier kunt u uw tas of andere waardevolle spullen in doen. U heeft hier een 2 euromunt voor nodig. Bij het openen van het kluisje krijgt u de munt weer terug.
Wachtruimtes
Wachtruimte therapie
Heeft u een behandeling bij een van de therapeuten? Neemt u dan plaats in de wachtruimte in de gang op de begane grond. Uw behandelaar haalt u hier op. U mag zelf (gratis) koffie of thee inschenken uit de thermoskannen of het apparaat in het keukentje.
Wachtruimte revalidatiearts
Heeft u een afspraak met de revalidatiearts? Dan mag u plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste etage, bovenaan de trap of lift links. De revalidatiearts haalt u hier op.
Niet bellen
We vragen u niet te telefoneren in de wachtruimte zodat de sfeer rustig blijft.
Rustruimte
Wilt u even uitrusten tussen de therapieën door? Of is de wachtruimte te druk voor u? Dan kunt u gebruik maken van de rustruimte. Hier staan ook 2 relax-stoelen.
Afmelden als u niet kunt komen of bij ziekte
Kunt u een keer niet naar een therapie of een afspraak met de revalidatiearts komen? Geef dit dan zo snel mogelijk door. Het afzeggen van afspraken met een behandelaar of groepstherapie gaat via de planning. Het afzeggen van een afspraak met de revalidatiearts loopt via het medisch secretariaat. In beide gevallen belt u het centrale telefoonnummer.
Bij ziekte graag afmelden vóór 10.00 uur ‘s ochtends.