Nieuwe editie van de VP! gelanceerd

Het derde exemplaar van de VP!, het magazine speciaal voor alle Verpleegkundig Professionals van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, is gelanceerd!
 

20240619-VPmagazine

De veranderende maatschappij brengt ook voor verpleegkundigen uitdagingen met zich mee. Hoe kunnen we het voor onze patiënten zo goed mogelijk blijven doen én kunnen we fijn blijven werken en onszelf ontwikkelen? Veranderen is soms best spannend, maar biedt ook mooie kansen. Laten we alle nieuwe kansen omarmen! 

In deze editie nemen we je mee in verhalen van collega’s die de kansen die zij zagen, inderdaad omarmden. Emma, Tamara, Niels, Johan, Denise en anderen vertellen hoe zij bijdragen aan zorgvernieuwing en hoe zij invulling geven aan hun ontwikkeling. Hun verhalen zijn wat ons betreft inspirerend, en tonen ook de veelzijdigheid en kracht van ons vak. 

Daarnaast een interview met onze voorzitter van de Verpleegkundige Staf, Annemarije den Hartog, die na 11 jaar het JBZ gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging. En natuurlijk de gebruikelijke inkijkjes in het werk van collega’s, kort nieuwsberichtjes, interessante ‘wist-je-dat-jes’, en niet te vergeten een leuke zomerpuzzel. 

Benieuwd geworden naar deze 3e uitgave? Klik dan hier!

Namens de Verpleegkundige Staf

 

Dan nog dit ....

Laatste revisie: 25 juni 2024 - 07:59